JML Vitamín C-1000 so šípkami 30 mg

S POSTUPNÝM UVOĽŇOVANÍM

Vitamín C prírodnej kvality s 30 mg šípok a  dlhodobým postupným uvoľňovaním.
Vitamín C patrí medzi najznámejšie a najdôležitejšie vitamíny zo skupiny vitamínov rozpustných vo vode. Jeho význam je všeobecne známy a tomuto odpovedá i jeho široké využitie vo výžive. Naše telo nie je schopné si ho vyrobiť, ale ani sa ním predzásobovať. V určitom časovom úseku je organizmus schopný využiť zo vstrebaného množstva len jeho obmedzenú časť a zbytok je bez úžitku vylúčený von z tela.
JML VITAMÍN C-500 mg a C1000 mg eliminuje jav, ktorý bráni dokonalému využitiu dodaného množstva vitamínov, formou postupného uvoľňovania (TIMED RELEASE). Takto upravené tabletky zabezpečujú plynulý prísun vitamínu C do organizmu v priebehu dňa bez zbytočných strát a umožňujú tak maximálne využitie celej dávky. Vitamín je získavaný z najčerstvejších zdrojov prírodnej kvality. Súčasťou tabliet je prášok z ružových šípok v množstve 30 mg, ktorý je zdrojom bioflavonoidov, látok rastlinného pôvodu, ktoré významne zosilňujú pôsobenie vlastného vitamínu v tele. Tým sa účinok prípravku blíži k účinku bežného prírodného vitamínu C, ako ho nachádzame v ovocí a v zelenine.
Vitamín C je hlavnou látkou zo skupiny antioxidantov podieľajúcich sa na neutralizácii škodlivých vplyvov voľných radikálov v bunke, ktoré vznikajú ako nežiadúci produkt látkovej výmeny. Voľné radikály zapríčiňujú zvýšené riziko nádorových a cievnych ochorení a urýchľujú starnutie.
Vitamín C sa zúčastňuje v rade metabolických dejov, ako je tvorba kolagénu v spojivových tkanivách, bielkovín a pečene, syntéze hormónov kôry nadobličiek nutných pre zvládnutie stresových situácií. Nepostrádateľný je pri ukladaní železa v tele a jeho využití.
Pravidelné užívanie vitamínu C posiľňuje imunitu, pomáha redukovať prechladnutia a infekčné ochorenia, zlepšuje regeneračnú schopnosť organizmu a fyzickú výkonnosť. Pôsobí ako stabilizátor kolagénu, a tým zlepšuje funkciu kĺbov, šliach a kvalitu pokožky.
Zvýšenú potrebu vitamínu C možno pozorovať pri:
  • prechladnutiach, úrazoch a v dobe rekonvalescencie
  • zvýšenej fyzickej i psychickej záťaži a strese
  • fajčení a nadmernom užívaní alkoholických nápojov
  • výkonnostných športoch
Dávkovanie: 1 tableta denne

JML C-1000 so šípkami 30 mg
S POSTUPNÝM UVOĽŇOVANÍM

Určený pre zvláštnu výživu ako doplnok stravy.
Zloženie tablety: vitamín C 1000 mg (1666 % RDA - %odporúčanej dennej dávky, prášok zo šípok 30 mg, kyselina askorbová, prášok zo šípok, oxid kremičitý, fosforečnan vápenatý, kyselina stearová, stearát horečnatý, celulóza, sodná soľ karboxymethylcelulózy.
Neobsahuje: cukor, škrob, soľ ani konzervačne prísady.
Dávkovanie: 1 tableta denne, najlepšie ráno.
Upozornenie: Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Minimálna trvanlivosť: 3 roky (uvedená na obale).
Skladovanie: na suchom mieste, nevystavovať vysokým teplotám a slnku, chráňte pred dosahom detí!
Vyrobené: v USA pre Martin Lysák - JML FITNESS LINE, ČR.
Dovozca: Martin Lysák - JML FITNESS LINE, Česká republika.
Výhradný dovozca a distribútor pre Slovensko: Grznárik Štefan, Krásnohorská 20, Bratislava 851 07

JML
PLATÍŠ VIAC,
NEŽ BY SI CHCEL?
POTOM JE TU JML

Ponúkame Vám prehľad sortimentu JML
Zakúpením každého z našich výrobkov dostávate kvalitný a vysoko účinný doplnok stravy. Všetky produkty sú získavané z farmaceuticky čistých a zaručene čerstvých zdrojov prírodnej kvality, neobsahujú cukor, škrob, soľ, umelé farbivá, ani konzervačné látky. Zloženie je navrhnuté podľa najnovších vedeckých výskumov tak, aby bolo pre Váš organizmus v čo najlepšie využiteľnej forme a s dosiahnutím maximálnej účinnosti. Výroba prebieha na najmodernejších technologických zariadeniach v laboratórnych podmienkach, pod stálou a prísnou kontrolou kvality. Balenie je prevádzané v bielych plastikových fľaštičkách, tak aby bola zabezpečená maximálna ochrana pred prístupom vzduchu, svetla a vlhkosti pre udržanie originality a trvalej kvality ich obsahu.

Nakoľko sa podieľame na výrobe, dovoze, balení, skladovaní, marketingu až po dodanie do predajnej sieti lekárenských veľkoobchodov, snažíme sa, a je to taktiež naším cieľom, aby finálna cena každého nami dodávaného produktu bola prijateľná pre všetkých.

Ponúkaný sortiment je kontrolovaný Štátnym zdravotným ústavom v Prahe a schválený Ministerstvom zdravotníctva ČR ako Potraviny pre zvláštnu výživu. Platí vzájomná dohoda medzi ČR a SR o uznávaní laboratórnych výsledkov z novembra z roku 2002.Výhradný distribútor pre Slovensko: Grznárik Štefan, Krásnohorská 20, Bratislava 851 07.
PONÚKANÉ PRODUKTY ŽIADAJTE VO SVOJEJ LEKÁRNI

MAXIMÁLNA ÚČINNOSŤ
CENOVÁ DOSTUPNOSŤ
VAŠA ÚPLNA SPOKOJNOSŤ
NÁŠ CIEĽ